Energieke workout van 15 minuten

Geef je lichaam de ultieme BOOST

Weinig tijd, veel verwachtingen!

Het lijkt wel alsof we altijd haast hebben en onze agenda’s overvol zijn. Hierdoor kan het sporten er soms bij inschieten. Niet best natuurlijk, want een beetje tijd maken voor sporten kan altijd! Herken jij jezelf hierin? BOOST is de ideale trainingsvorm als je graag wilt sporten, maar even weinig tijd hebt.

Feiten en voordelen

  • Het afwerken van een intervaltraining is bijzonder intensief en je verbrandt er een boel calorieën mee.
  • Door regelmatig een intervaltraining af te werken, neemt je spiermassa in rap tempo toe.
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden kan BOOST ook buiten (naast het pand op de fitnessmat) worden gegeven.

Explosieve intervaltraining

BOOST is een concept van ClubFit8 en gebaseerd op explosieve intervaltrainingen. Geen eindeloos lange trainingssessies meer op de cardiomachines, maar korte, krachtige workouts. Korte momenten van maximale inspanning worden afgewisseld met korte momenten van rust. De combinatie van kracht- en powertraining is het geheim.

Uitstekende resultaten

BOOST maakt je sterker, verbetert je conditie en versnelt je stofwisseling, waardoor je makkelijker vet verbrandt. We pakken de diverse ‘probleemzones’ in het lichaam keihard aan. De ‘back to basic’ workouts zijn zonder ingewikkelde routines eenvoudig aan te leren en kosten relatief weinig tijd om op te starten, echte powersessies dus! Geef je lichaam de ultieme BOOST.

BOOST iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met BOOST (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).