Uitdagende groepstraining met hoog fungehalte

Trotseer zwaarte­kracht met Bungee Super Fly

Wat is Bungee Super Fly?

Met bungee koorden vast aan de speciale gordel, ben je in staat om ‘Mission Impossible’ manoeuvres uit te halen. Bungee Super Fly is een full body workout met een combinatie van cardio- en krachttraining. Trotseer de zwaartekracht en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt.

Ook als workshop (voor niet-leden) te reserveren!
Leuk voor een vrijgezellenfeest, vriendendag, personeelsuitje of als kinderfeestje. Klik hier voor praktische informatie en eenvoudig reserveren.

Bungee Super Fly logo

Feiten en voordelen

  • Je draait je workout om, je traint je spieren dus op een andere manier. Zo wordt een push-up dus een pull-down.
  • Het draagt een deel van je gewicht zodat erg zware oefeningen makkelijker en toegankelijker worden, ook goed mogelijk voor mensen met klachten.
  • De fun-factor maakt het makkelijker vol te houden en vet te verbranden met een brede lach.
  • Stimuleert lymfesysteem, waardoor het helpt afvalstoffen af te voeren.
  • Helpt bij stressvermindering. De workout heeft een kalmerend effect op je zenuwstelsel.

Uniek in Oost-Nederland

Deze bijzondere manier van trainen wordt maar bij een select aantal sportscholen in Nederland aangeboden. Al zwevend boven de grond bouw je kracht, flexibiliteit en core stabiliteit op. Tijdens deze high intensity training doe je squats, burpees, pushups, jumps en vele andere oefeningen op een leuke en uitdagende manier.

Reserveren Bungee Super Fly workshop

Reserveer hier de Bungee Super Fly workshop voor € 35,- per persoon. Standaard wordt deze workshop elke zaterdag om 10.30 uur gegeven. Vraag ons hier naar de beschikbaarheid. Andere dagen en tijden zijn alleen mogelijk na telefonisch overleg. Voor de workshop geldt een minimum van vier personen en een maximum dertien personen.

Praktische informatie

  • We stellen het op prijs dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.
  • De bungee koorden worden voor aanvang aangepast aan jouw lengte en gewicht. Daarom vragen we je tijdens de reservering om per deelnemer voor- en achternaam, lengte en gewicht in te voeren.
  • Betalen kan met iDeal of SOFORT banking. Zorg dat je bankpas of betaalapp bij de hand hebt.

Bungee Super Fly iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Bungee Super Fly (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).