Het geheim van een gezond lichaam

Ontdek je ware zelf met de InBody Lichaamsanalyse

Inzicht in je gezondheid met een lichaamsanalyse

Ontdek jouw ware zelf en verbeter je gezondheid met behulp van de InBody Lichaamsanalyse. Met deze analyse van je lichaamssamenstelling krijg je een compleet beeld van jezelf, inclusief je vetpercentage, spiermassa, visceraal vet, vochtpercentage en metabolische leeftijd. Het is algemeen bekend dat te veel vet, vooral rond de organen, een enorm gezondheidsrisico met zich meebrengt. Gewicht of BMI alleen zeggen echter niets over de conditie van je lijf. Maar met de InBody Lichaamsanalyse kunnen we precies zien wat de samenstelling en verhouding tussen vet, spieren, botten en water is voor elk deel van je lichaam. Zo krijg je een compleet beeld van je gezondheid.

De InBody Lichaamsanalyse is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden, maar niet standaard inbegrepen bij ons abonnement. Maak snel een afspraak voor slechts € 30,- per analyse. Wanneer je lid wordt bij ClubFit8, maakt deze analyse onderdeel uit van de intake. Daarnaast is het aanbevolen om deze analyse ook te laten uitvoeren als je al lid bent. In beide gevallen kan het goed zijn om je gezondheidsstatus te beoordelen en samen een verbeteringsplan op te stellen.

Feiten en voordelen

  • De InBody Lichaamsanalyse is een nauwkeurige manier om je lichaamssamenstelling te meten en je gezondheid te verbeteren.
  • Het biedt een compleet beeld van je gezondheid en helpt je individuele gezondheidsdoelen te bereiken.
  • Bedrijven kunnen een PMO aanvragen en een gepersonaliseerd pakket ontvangen voor een gezonde levensstijl.

InBody resultatenblad: jouw sleutel tot gezondheid

Het InBody resultatenblad bevat waardevolle informatie over jouw gezondheid en fysieke gesteldheid. Ons team staat klaar om jou te helpen deze resultaten te begrijpen en op basis daarvan een op maat gemaakt plan te ontwikkelen, gericht op jouw persoonlijke doelen. Verbeter jouw begeleiding, training en verzorging met behulp van deze krachtige tool.

PMO en gepersonaliseerd gezondheidsplan voor bedrijven

Wij bieden bedrijven een complete check aan in de vorm van een PMO (Preventief Medisch Onderzoek). Na het onderzoek kunnen we een gepersonaliseerd pakket aanbieden dat een gezonde levensstijl combineert met lichaamsbeweging. Dit kan zowel individueel als in teamverband. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Plan hieronder jouw InBody Lichaamsanalyse

Vul het formulier in en we zullen binnen één werkdag contact met je opnemen om je voorgestelde datum en tijd te bevestigen.

Stap 1 van 2

Naam*

InBody Lichaamsanalyse iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met de InBody Lichaamsanalyse (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).