Geef je lichaam de aandacht die het verdient

Ontspan en verbeter met Massages & Medical Taping

Breed scala aan behandelingen

Als je een druk leven hebt en altijd in beweging bent, vraagt dat veel van jouw spieren en de rest van je lichaam. Massages verbeteren de bloedcirculatie en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Of je nu op zoek bent naar pure ontspanning, verlichting van klachten, een weldadige ervaring of een krachtige sportmassage, bij ons ben je aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook Medical Taping, een kinesiotaping techniek die het spierstelsel ondersteunt, genezingsprocessen bevordert en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert voor een sneller herstel van blessures. Deze behandelingen worden standaard elke zaterdagochtend gegeven en zijn eenvoudig te reserveren via het reserveringsrooster. Andere dagen en tijden in overleg. Ook is het mogelijk om een combinatie van behandelingen te reserveren.

Deze behandelingen zijn beschikbaar voor zowel leden als niet-leden, maar niet standaard inbegrepen bij ons abonnement. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of advies wilt over welke behandeling het beste bij jouw behoeften past.

Dieke te Woerd

Fysiotherapeut in opleiding

Dieke te Woerd is werkzaam als masseur bij ClubFit8 en volgt op dit moment de opleiding tot fysiotherapeut aan Saxion. Vanuit haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in een breed scala aan massages en Medical Taping. Met haar passie en expertise helpt Dieke jou om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen.

Dieke te Woerd

Ontspanningsmassage

Als je op zoek bent naar een ontspannen ervaring om je stress te verminderen en energie te krijgen, dan is onze ontspanningsmassage de perfecte keuze. Dit is de mildste massage die we aanbieden en richt zich op de rug, nek en schouders om de spanning in deze gebieden te verhelpen. Na de massage voel je je verfrist en ontspannen.

Duur: 30 minuten | Kosten: € 35,- | Reserveren

Sportmassage

Voor mensen die spierpijn en blessures willen voorkomen of verhelpen, bieden wij de sportmassage aan. Deze krachtige massage met diepe druk richt zich op het herstellen van spieren en ondersteunt bij trainingen. Het geeft je niet alleen energie, maar helpt ook bij het verbeteren van je prestaties. Deze massage is geschikt voor iedereen die een stevige massage kan waarderen, ongeacht of je wel of geen sporter bent.

Duur: 30 minuten | Kosten: € 35,- | Reserveren

Triggerpoint massage

Onze triggerpoint massage is de meest intensieve massage die we aanbieden. Deze massage richt zich op het losmaken van spierknopen en het verlichten van pijnlijke punten. Door de gerichte druk en technieken kan de spierfunctie herstellen en worden verkrampingen verlicht. Na de massage voel je je niet alleen ontspannen, maar ook energiek. Deze massage is ideaal voor mensen met gerichte klachten die een intensieve massage kunnen verdragen.

Duur: 30 minuten | Kosten: € 35,- | Reserveren

Medical Taping

Medical Taping, ook wel kinesiotaping genoemd, gebruikt elastische tape om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. Het ondersteunt het spierstelsel, bevordert genezingsprocessen en beïnvloedt neurologische en circulatoire systemen, zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en draagt bij aan een sneller herstel van blessures.

Duur: 15 minuten | Kosten: € 20,- | Reserveren

Massages & Medical Taping iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met Massages & Medical Taping (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).