Cardio, power, strength en endurance

Small group training van MX4

Op zoek naar fun én resultaat?

De motiverende small group training van MX4 combineert de beste apparatuur met oneindig veel workouts om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren. MX4 is ook mogelijk in combinatie met een personal trainer, neem hiervoor contact met ons op.

Ook voor kinderen van 11 t/m 14 jaar: MX4-Teens
Elke vrijdag om 18.00 uur vindt er een MX4 small group training plaats, speciaal gericht op kinderen (ook tijdens schoolvakanties). Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Alle facetten van de fitness, kracht, power, flexibiliteit en conditie komen hierbij aan bod. Ook geschikt voor kinderen die niet per se van teamsport houden; je traint individueel, maar ervaart wel de gezelligheid van de groep.

MX4 logo

Feiten en voordelen

  • Functionele kracht opbouwen door te trainen met lichaamsgewicht die dagelijkse activiteiten weerspiegelen.
  • Vet verbranden en spiermassa opbouwen met een hoge intensiteit intervaltrainingen die een natuurlijk menselijk groeihormoon activeert.
  • Cardio en daarmee je gezondheid verbeteren met full-body workouts.
  • Je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren met unieke trainingen voor je bovenlichaam.

Ruimte voor veel persoonlijke aandacht

Er kunnen maximaal acht personen aan de small group training deelnemen. Hierdoor is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht van de trainer die helpt de oefeningen af te stemmen op het niveau van de persoon en zijn of haar doelen.

MX4 iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met MX4 (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).