1 op 1 werken aan een gezonde leefstijl

Resultaat­gericht met Personal training

Wat is Personal training?

Met Personal training train je 1 op 1 en resultaatgericht. Met Personal training werk je gedurende een periode aan een gezonde leefstijl. Wij helpen met training, gezondheid, gedrag en desgevraagd ook met voeding. Een trainingssessie duurt 25 minuten, in deze trainingstijd ben je volop actief. Wij zorgen voor de juiste oefeningen en dosering, altijd afgestemd op je doelstelling. Benieuwd wat een personal trainer is voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Personal training logo

Feiten en voordelen

  • Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en).
  • Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt.
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat.
  • Een personal trainer zoekt samen met jou de grens op.

Waarom personal training?

Personal training geeft jou net dat extra zetje om te gaan sporten. Samen met ons bepaal je desgewenst je concrete doel. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding, ontspanning en (nacht)rust.

Stok achter de deur

De afspraak met de personal trainer staat. Ook als je moe bent of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is een stok achter de deur die je onvermoeibaar herinnert aan je doel. Vriendelijk en begripvol.

Personal training iets voor jou?

Ontdek het zelf en kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze personal trainers (ook mogelijk in combinatie met andere programma’s).